Fremgangsmåde
Variationer
- Erstat kokossirup med ananassirup for en mere frugtrig variant
- Lav en alkoholfri version med mangojuice, lime og kokosmælk
Serveringsforslag
- Server i et højt glas eller en dekorativ Tiki-kop med paraply og friske frugter
- Top med lidt friskrevet muskatnød eller kanel for ekstra aroma
Information
Forestil dig en aften på en polynesisk strand, hvor lanterner blidt kaster deres varme skær over cocktailbordet. Her blev Mango Lantern Punch opfundet som en hyldest til de gyldne mangoer og den krydrede rom, der bringer folk sammen. Den cremede kokos og friske lime spiller sammen i en smagsoplevelse, der danser som flammerne i en lanterne i natten.
Oprindelse
Punch-cocktails har rødder i de tropiske kolonier, hvor rom blev blandet med lokale frugter og krydderier for at skabe forfriskende drikke. Mango Lantern Punch er en moderne fortolkning, der kombinerer sød mango og cremet kokos med den karakteristiske smag af lys og mørk rom. Navnet lantern refererer til de varme, hyggelige aftener ved havet, hvor man nyder lys og gode venner.