Ruby Reef Breeze cocktail

Ruby Reef Breeze

En syrlig og forfriskende cocktail med rom, grapefrugt og hibiscus.

⏰ 6 min 🧑‍🍳 Nem 🍽 1 glas

Fremgangsmåde

  1. Hæld rom, hibiscus sirup, grapefrugtjuice, limejuice og orgeat i en shaker med is
  2. Ryst godt i 10 sekunder
  3. Si over i et højt glas fyldt med knust is
  4. Top med sodavand og rør forsigtigt

Variationer

  • Erstat lys rom med mørk rom for en mere fyldig smag
  • Lav en alkoholfri version med hibiscus te og citronlimonade

Serveringsforslag

  • Server i et højt glas med knust is og en farverig cocktailparaply
  • Tilføj en frisk myntekvist som garnish

Information

Forestil dig en solrig eftermiddag ved en tropisk kyst, hvor en bartender blander aromatiske sirupper og friskpresset juice i en skyggefuld bar. Ruby Reef Breeze blev til som en hyldest til havets farver og øernes blomster, en drink skabt til at vække sanserne og bringe minder om varme somre og rolige bølger. En perfekt følgesvend til at nyde solens sidste stråler.

Oprindelse

Ruby Reef Breeze er inspireret af de tropiske øers rige tradition for brug af lokale blomster og frugter i drikkevarer. Hibiscus, som er almindelig i Polynesien, giver en karakteristisk syrlighed og farve, kombineret med grapefrugt og rom, der binder smagen sammen i en forfriskende og elegant drink. Drinkens navn hylder koralrevene og farverne i det tropiske hav, som afspejles i dens levende udtryk.

Relaterede drinks