Velvet Pineapple Swizzle

Velvet Pineapple Swizzle

En silkeblød og tropisk romcocktail med frisk ananas og krydret falernum.

⏰ 6 min 🧑‍🍳 Nem 🍽 1 glas

Fremgangsmåde

  1. Fyld et højt glas med knust is
  2. Hæld rom, falernum, ananasjuice, limejuice og orgeat i et shakerglas
  3. Ryst kort sammen og si over i glasset med knust is
  4. Rør forsigtigt med en barske (swizzle) for at blande og køle drinken
  5. Pynt med frisk mynte og en ananasskive

Variationer

  • Tilføj en smule Angostura bitter for ekstra kompleksitet
  • Erstat orgeat med kokoscreme for en cremet version
  • Lav en alkoholfri udgave med ananasjuice, lime og lidt ingefærsirup

Serveringsforslag

  • Server i et højt glas med knust is og frisk mynte
  • Brug en ananasskive eller et cocktailbær som pynt

Information

Forestil dig en varm sommeraften i en lille polynesisk strandbar, hvor en erfaren bartender med et smil på læben swizzler denne silkebløde ananascocktail til perfektion. Drinken bringer minder om tropiske øer, hvor bølgerne blidt slår mod kysten, og duften af mynte blander sig med den søde aroma af frisk ananas. Velvet Pineapple Swizzle er skabt til at dele, nyde og drømme sig væk til eksotiske steder – et øjebliks flugt i et glas.

Oprindelse

Swizzle-cocktails har deres oprindelse i Caribien, hvor de blev populære under kolonitiden som forfriskende, iskolde drikke. Anvendelsen af falernum – en krydret sirup med noter af lime, mandel og krydderier – sammen med frisk ananasjuice fremhæver de tropiske smagsnuancer, der har karakteriseret Tiki-drinks siden midten af det 20. århundrede. Velvet Pineapple Swizzle kombinerer denne historiske teknik med en cremet nuance fra orgeat, hvilket gør den til en moderne klassiker i Tiki-universet.

Relaterede drinks